De Puppycoach
bij het opvoeden van uw puppy, hulp en advies voor elke hondeneigenaar.

Praktisch.

Privé begeleiding.

Afhankelijk van de reden waarom je contact opneemt krijg je voor mijn bezoek een korte vragenlijst opgestuurd. De informatie die ik op deze manier kan verzamelen zorgt ervoor dat mijn eigenlijke bezoek zo efficiënt mogelijk verloopt. Er is dan optimaal tijd om te werken met jou en je puppy/hond.

Je kan zelf kiezen waar de consultatie plaats zal vinden, aan huis, bij mij thuis of op de plaats waar je moeilijkheden ondervindt in het begeleiden van je pup/hond. Hou er rekening mee dat het gedrag van je puppy/hond het natuurlijkst is in zijn eigen omgeving.

Doorsnee duurt een afspraak ongeveer een uur.  Informatieve gesprekken kunnen langer duren, afhankelijk van je vragen en wensen.
Ik vermijd het langer dan 30 a 45 minuten met een pup te werken.  Dit heeft vooral te maken met hun concentratiespanne en het daaraan gekoppelde leervermogen.

Binnen 14 dagen na onze afspraak krijg je een geschreven verslag. Desgewenst , in overleg, en indien relevant kan dat ook naar je dierenarts worden verzonden.

Indien je nadien nog vragen hebt met betrekking op wat we bespraken tijdens het consult zal ik je graag telefonisch of via email verder helpen.

GROEPSLES.

Op regelmatige basis bied ik de mogelijkheid om met je pupje groepslessen te volgen. Tijdens deze lessen kijk ik hoe je pup reageert op de aanwezigheid van andere hondjes, en creëer ik zo een socialisatie- en leercontext. Verder gebruik ik spelmomenten om je puppy de mogelijkheid te bieden zijn sociale vaardigheden te ontwikkelen. Dit alles in een veilige omgeving, en met de aanwezigheid van minsten 1 volwassen sociaal vaardige hond. De lessen gaan door bij mij thuis, of op verplaatsing ( markt, bos, …)

Er zijn nooit meer dan vier hondjes aanwezig, en je pup kan pas deelnemen aan een groepsles nadat we eerst een privésessie hebben gehad. Ik dien immers je hondje te leren kennen vooraleer ik hem of haar introduceer in een groep.

PRIJS ?

€ 50 per uur, voor het eerste begonnen uur.
Indien langer dan een uur :  € 7 per begonnen kwartier

**Gedragsconsulten:

€75

** bij intake (telefonisch/e-mail) kan ik u informeren of het probleem met uw hond valt onder opvoedingsadvies of gedragsconsult.

Kilometervergoeding :

€ 0,50 /km

Klanten uit groot Lochristi betalen geen kilometervergoeding. Wanneer de totale verplaatsingsduur  ruim het uur overschrijdt, dan wordt de verplaatsingstijd gerekend aan consult tarief.